Lijst CD&V Oudenaarde krijgt vorm!

D&V Oudenaarde heeft op zijn bestuursvergadering van 13 februari 2018 een eerste reeks namen  goedgekeurd voor de lijstvorming voor de gemeenteraadsverkiezingen van  oktober 2018.  Momenteel zijn 18 van de 31 namen bekend. Eerder was al bekend gemaakt dat ik de lijst zou trekken.

Het CD&V bestuur gaf zijn volle steun aan volgende kandidaten:

Uw dienaar (Ename), Cindy Franssen (Eine), Lieven Cnudde (Eine), Mathieu De Cock (Oudenaarde Centrum), Wim Merchie (Bevere), Mathieu Mas (Leupegem), Brigitte Coppitters (Bevere), Jeanique Van Den Heede (Ename), Christine Vandriessche (Nederename), Dina Librecht (Bevere), Hector Neyt (Edelare), Luc Lammens (Eine), Franky Vandamme (Eine) , Ria Laemont (Pamele), Thijs Van de Velde (Mullem), Willem Cheyns (Ename), Lena Goderis (Ename), Herwig Debisschop (Heurne)

“De voorbije zes jaar hebben we hard gewerkt en zijn er heel wat nieuwe mensen in de gemeenteraad gekomen. Ik ben dan ook zeer enthousiast over deze eerste  groep van sterke kandidaten die nu al met ons willen meedoen voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018. We willen naar de kiezer met een sterke lijst van ervaren en vernieuwende kandidaten die inhoudelijk kwaliteit hebben en een sterke verbondenheid hebben met de Oudenaardse bevolking. Hun inzet voor de stad en het verenigingsleven kan garant staan voor een goeie inhoudelijke inbreng.”

Een rangorde op de lijst werd voorlopig nog niet vastgelegd. De komende weken en maanden zal nu worden gewerkt aan de verdere lijstinvulling en aan het inhoudelijk verkiezingsprogramma.

 

(Christine Vandriessche en Franky Vandamme ontbreken)

Boven vlnr: Herwig Debisschop, Lieven Cnudde, Cindy Franssen, Dina Librecht, Ria Laemont, Lena Goderis, Stefaan Vercamer, Willem Cheyns, Luc Lammens en Wim Merchie; Onderaan vlnr: Jeanique Vanden Heede, Thijs Van De Velde, Mathieu Mas, Mathieu De Cock, Hector Neyt en Brigitte Coppitters

Artikel HLN 15/02

Artikel Het Nieuwsblad 15/02

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *