Veel enthousiasme op kandidatendag CD&V Oudenaare!

Als start van de verkiezingscampagne hield de Oudenaardse CD&V een bruisende kandidatendag. Het werd een afwisselende fietstocht als teambuilding en als inhoudelijke ondersteuning voor al onze kandidaten.

De mandatarissen mochten uitpakken met een overzicht aan realisaties van de voorbije jaren: de Markt, ontmoetingscentra, sociaal huis, zwembad, sociale huisvesting, de vernieuwde sporthal, natuurontwikkeling en fietspaden….veel fietspaden!

We bezochten ook de vele locaties waar de komende jaren nieuwe initiatieven zullen worden genomen. Die initiatieven komen uitgebreid aan bod in ons verkiezingsprogramma.

Om voeling te houden met wat leeft in Oudenaarde stond ook de nieuwe aula van het College en een bezoek aan Oudenaards ondernemen op het programma (brouwerij en koffiebranderij). En afsluiten in Heurnse kermisambiance!

Onze begeesterde ploeg van ervaren rotten en frisse vernieuwers is klaar voor een intense verkiezingscampagne. En , met uw steun, ook voor een sterk beleid in Oudenaarde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *