Net nu het thuis stil moet zijn voor de studenten …

Beste,

FotoDeze week is de laatste week dat onze studenten les hebben. De blok start. En net nu, wanneer het thuis stil moet zijn, start mijn campagne voor de verkiezingen van 13 juni. Zaterdag keurde het partijbestuur de modellijst goed. Ik sta op de derde plaats en schuif dus een plaats op. Club Brugge is doodongelukkig met de derde plaats, maar ik ben heel tevreden met die plaats. Ik beschouw het als een waardering en erkenning voor mijn werk in het parlement en als een aanmoediging om er weer vol tegen aan te gaan. (Lees ook het artikel op oudenaardeinfo.be)

De voorbije 3 jaar heb ik vooral gewerkt rond werk, pensioenen, sociale zekerheid, onthaalouders, studentenarbeid , mensen met een handicap, chronisch zieken, enz... Er staat nog veel werk op de plank rond deze dossiers en ook na de verkiezingen wil ik mij met volle overtuiging daarvoor inzetten.

We staan voor een korte campagne van minder dan vijf weken.

Samen met veel sympathisanten en medewerkers zijn we er in 2007 in geslaagd een goede inhoudelijke campagne neer te zetten en kreeg ik het vertrouwen van 21.713 kiezers, waardoor ik mijn politiek engagement in de Kamer kon opnemen.
Met uw medewerking wil ik opnieuw dat vertrouwen vragen aan de kiezer. Ik heb daar veel helpende handen, steun en medewerking voor nodig. Vandaar deze oproep: als je het ziet zitten om mee te werken, kan je via het online-formulier of via een mailtje of telefoontje aangeven waar en wanneer je in de komende weken je steentje zou willen bijdragen.

Heel erg bedankt op voorhand en tot zeer binnenkort!

FotoStefaan Vercamer
3e plaats CD&V-lijst Oost-Vlaanderen
Email: stefaan.vercamer@telenet.be
GSM: 0496/29 94 29
Website: www.stefaanvercamer.be

PS: Iedereen die wil meewerken is van harte welkom op het startmoment in de Saksenboom op maandag 17 mei om 20u. Noteer dit dus in uw agenda!(Meilegemstraat 10, 9630 Meilegem-Zwalm). We zorgen voor een hapje en een drankje. Geef meteen ook een seintje (via mail, online-formulier of telefoon) dat u er al dat niet zult bijzijn. Breng gerust vrienden mee die ook willen helpen!