... Kortrijk, Oudenaarde, Brussel.

Beste lezer,
Foto
Een nieuw politiek werkjaar start. Uitdagingen genoeg om aan te pakken, maar daarvoor hebben we op de eerste plaats een regering nodig. cD&V neemt deel aan de onderhandelingen over een regering onder strikte voorwaarden. De partij wil tot een oplossing komen door verantwoordelijkheid op te nemen en haar identiteit niet te verliezen.
Ondertussen behartigt premier Leterme de lopende zaken en hij blijft ons land door zwaar Europees en economisch weer loodsen. Het is niet omdat de regeringsonderhandelingen zo lang aanslepen dat wij in het Parlement niet zouden werken, integendeel. Via deze nieuwsbrief wil ik jullie onder andere op de hoogte brengen welke dossiers ik de afgelopen maanden behartigd heb. Voor een volledig overzicht van mijn activiteiten verwijs ik jullie graag naar mijn website.

Vriendelijke groeten,
Stefaan


EVENEMENTEN

27 augustus 2011 : 10 jaar CD&V in Kortrijk

Foto

(Voor het volledige programma, klik hier)


18 september 2011: CD&V Oudenaarde feest!

Foto

Kaarten te verkrijgen via 0496/299429 (stefaan), 0493/636334 (medewerker) of stefaan.vercamer@telenet.be of mmas@kamer.cdenv.be


FEDERALE DOSSIERS


REGIONALE DOSSIERS


PRONOSTIEK

Er werd massaal gereageerd op de pronostiek verbonden aan de vorige nieuwsbrief. Er kon toen een gokje gewaagd worden wat mijn eindtijd zou worden in de marathon van Wenen. Uiteindelijk was Dhr. Dirk Vanwambeke uit Oudenaarde het dichtst bij mijn eindtijd, hij voorspelde dat ik er 4u25min zou overdoen. Ik finishte na een serieuze inzinking in 4u46. Een verslagje van mijn marathon kan je hier terugvinden.