Oudenaardse vrouwen voor Toumaï

TOUMAI-BENEFIETCONCERT ten voordele van een meisjesschool in Tsjaad
door het JEDIDJAKOOR ENAME met “ON THE ROCKY ROAD TO DUBLIN”


FotoGeachte Mevrouw, Geachte Heer,

Mijn vrouw Anick wil samen met een enthousiaste groep vrouwen uit Oudenaarde het schoolproject Toumaï van de zusters Bernardinnen ten volle ondersteunen en zij organiseren daarom samen met de zusters een benefietconcert om de werking van dit schooltje verder te kunnen uitbouwen. U vindt hierover alle info op: www.bernardinnen.be

Dit benefietconcert vindt plaats op zaterdag 5 december 2015, om 20.00u in de
Christus Koningkerk (Rerum Novarumplein) in Gent en een toegangskaart kost slechts 10 euro (voor studenten en personen met een kansenpas 5 euro).

Ik nodig u langs deze weg van harte uit om dit concert bij te wonen. Graag uw komst, omwille van praktische schikkingen, VOORAF bevestigen via tel Lena Goderis 0474-822 798. Er wordt gevraagd ook het bedrag VOORAF over te schrijven op rekeningnummer BE80 7360 1976 9977 met vermelding: benefietconcert x toegangskaart(en). en uw kaart(en) zal klaarliggen aan de inkom.

Dank aan het Jedidja-koor van Ename omdat zij zich engageren voor dit benefietconcert. Met hun nieuwe productie ‘On the rocky road to Dublin’ laten zij ons zowel traditionele Ierse folk als meer hedendaagse pop en rock van Ierse bodem beluisteren. Zij worden bijkomend muzikaal ondersteund door de Ierse instrumenten van de folkgroep Luna Moon. Jedidja wil ook borg staan voor een verzorgd en Iers-groen omkaderd geheel met licht een beeld.

Van harte bedankt en misschien tot in Gent op het concert.


Vriendelijke groeten,

Stefaan Vercamer