Zin in Oudenaardse stoverij met Oost-Vlaamse ambiance?

Foto Stefaan Vercamer

Beste,

Op dinsdag 30 april organiseer ik het jaarlijkse Meiavondfeest in zaal Qubus in Oudenaarde. Het feest staat dit jaar uiteraard in het teken van de verkiezingen van zondag 26 mei maar ik wil ook mijn broer Sander in de bloemetjes zetten voor wie het dit jaar het 1e Meiavondfeest is na zijn afscheid als 1e gedeputeerde van de provincie Oost-Vlaanderen.

Vanaf 18u wordt u een aperitief aangeboden en kan er aangeschoven worden voor stoverij in Oudenaards bier of een vegetarische schotel (gevolgd door een dessert). Kaarten kosten 15EUR en kunnen via een mailtje, telefoontje of via storting op BE93 8916 0408 2967 gereserveerd worden.

Ik sta op de 3de plaats van de Kamerlijst voor de provincie Oost-Vlaanderen. Ik ben zeer dankbaar voor het vertrouwen van de partij in mij en mijn politiek werk. Ik ervaar het als een waardering een aanmoediging.
Maar campagne voeren kan ik moeilijk alleen. Ik heb steeds op de steun van veel mensen mogen rekenen en ben hen daar zeer dankbaar voor.

Mocht je het zien zitten om op de een of andere manier mee te werken aan mijn campagne? Laat het ons dan weten via dit invulformulier.

Een belletje naar mijn medewerker Mathieu op GSM-nummer 0494592169 mag ook altijd. Alvast heel erg bedankt! Uw steun betekent heel veel voor mij!

Uitnodiging MeiavondfeestMet vriendelijke groet,

Stefaan Vercamer.