Getuigenissen

Klaus: “In de 15 jaar dat ik met hem samenwerk, heb ik hem leren kennen als iemand die verder kijkt dan de enge oplossing van het probleem. Hij zoekt vooral naar een manier waarop vermeden wordt dat het probleem nog eens ontstaat. En dat is toch wat ik van politici verwacht.”

Luc: “Stefaan is een gedegen en hard werkend parlementslid, een echte VOLKSvertegenwoordiger voor onze mensen en onze streek.”

Redactie De Standaard: “Een man van de technische dossiers, verzet in de luwte heel wat werk. Een kamerlid met focus.”

Geert: “Op Stefaan doe je nooit tevergeefs beroep. Iedere vraag krijgt een antwoord. Iedere zorg wordt opgevolgd.”

Wim: “Stefaan is nog uit het goede hout gesneden: zien, oordelen en handelen. Een klein voorbeeld in Oudenaarde: Toen de OCMW-serviceflats in Leupegem een moeilijke start kenden, stimuleerde Stefaan alle betrokkenen naar creatieve oplossingen. Resultaat: serviceflats vol en dienstverlening terplaatse versterkt.”

Johan: “Betaalbaar wonen is één van Stefaans bijzondere aandachtspunten. Mede onder zijn leiding bouwt de sociale huisvestingsmaatschappij aan heel concrete en talrijke dossiers in onze stad en regio.”

Lisette: “Eerlijk, gedreven, sociaal, luisterbereidheid en doorzettingsvermogen zijn kenmerken van Stefaan als mens én politicus.”

Jos: “Wie aan Stefaan iets vraagt krijgt nooit de indruk dat hij aan het loket staat, er is altijd een warme betrokkenheid.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *